Turist i Prag

Se udvalget af hoteller

Prag turist

Turist i Prag – uanset om du foretrækker de kendte og smukke attraktioner eller vil opleve noget lidt mere specielt, så giver Prag Hoteller dig råd og vejledning.

HUSK: alle, som rejser til Prag, kan have glæde af vore mange ture og udflugter i Prag på dansk til gode priser, velegnede for både børn og voksne. Også transport fra/til lufthavnen. Tjek siden https://www.prag-udflugter.dk/ – det vil du ikke fortryde!

Her på hjemmesiden finder du al den hjælp, du har brug for, når du vil arrangere en spændende og individuel rejse til Prag. Vi kan hjælpe med indkvartering på skønne hoteller i centrum af byen til overraskende fornuftige priser. Husk på, at det som regel er billigere at lade os hjælpe med en individuel rejse i stedet for en færdiglavet pakkerejse. Og som individuel Prag turist bestemmer du selv det hele – selvfølgelig også, hvornår du gerne vil ankomme og hvor længe, opholdet skal vare. Større valgfrihed skal du lede længe efter. Du kommer ikke til at savne information og vejledning. Det er nemlig Prag Hotellers særlige styrke.

Prag Eksperten bor selv i byen og kender selvfølgelig de spændende seværdigheder, som den smukke hovedstad er blevet så kendt for. Du kan i øvrigt læse om dem på min hjemmeside www.prag-udflugter.dk, hvor jeg har skrevet en artikel om Prags Seværdigheder

Traditionel eller utraditionel Prag turist?

Men uanset om du ser dig selv som en traditionel Prag turist, der måske besøger byen for første gang, eller om du har været her før og gerne vil opleve de mere utraditionelle ting, så vil du have glæde af vores informationer, og du vil være glad for at vælge et komfortabelt og velbeliggende hotel som din base.

Så tøv ikke, men udfyld allerede i dag kontaktformularen. Du kan også ringe på det danske telefonnummer 42 83 88 55 eller skrive en e-mail. Uanset hvilken metode, du vælger, vil du modtage en lang række forslag til indkvartering komplet med priser og beskrivelser. Det er helt gratis og uforbindende. Så der er egentlig ikke noget at tabe, er der?

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.