Transfer fra og til lufthavnen i Prag

Bestil din private transport hjemmefra og undgå stress eller ubehagelige overraskelser ved ankomsten. Nyd i stedet din ferie fra det øjeblik, du er landet!

Bestil din transport her!

Transport fra/til lufthavnen i Prag

Taxaselskaber har ikke nødvendigvis det bedste ry, hverken i Prag eller på andre feriedestinationer. Gæsterne kan være bekymrede for, om de bliver udnyttet og ender med at betale en for høj pris. Indtil videre er der i øvrigt ikke en direkte forbindelse med offentlig transport fra og til lufthavnen i Prag. Man kan naturligvis sagtens bruge offentlig transport, men der skal skiftes mellem de forskellige transporttyper et par gange undervejs. Til gengæld er det billigt.

Hvis du i stedet ønsker dig, at tingene simpelthen bare fungerer, når du ankommer, og du på ægte VIP-facon bliver mødt i ankomsthallen af en person, der står med et skilt med dit navn på, så kan du bestille denne service her.

Transfers til og fra lufthavnen i Prag er ikke forbeholdt de gæster, som bestiller indkvartering gennem Prag Hoteller eller Prag Udflugter. Alle kan være med.

Priser for transport med privat chauffør fra og til lufthavnen i Prag:

1-4 personer i personvogn: kr. 295,- pr. vej. Hvis I er 4 personer, der rejser med fuld bagage, bør I overveje at bestille den store udgave af hensyn til jeres komfort. Det er vanskeligt at presse 4 personer med kufferter og håndbagage ind i en almindelig personbil og stadig have en god tur.

5-7 personer i minibus: kr. 375,- pr. vej. Vælg også denne løsning, hvis I er 4 personer med meget bagage.

Ved flere end 7 personer: Spørg om pris!

Hvis du bestiller privat transport fra/til lufthavnen i Prag gennem Prag Udflugter, bliver du kørt direkte til din indkvartering ad den nemmeste vej – og turen er naturligvis privat. Det er kun dig og din gruppe, der er med, og I skal ikke rundt og sætte andre gæster af – eller samle dem op.

Transport fra/til lufthavnen i Prag

Fordele ved at bestille transfers fra og til lufthavnen i Prag gennem Prag Udflugter

Du forudbetaler, men får naturligvis det fulde beløb refunderet, hvis du må aflyse

Chaufføren ved, du har forudbetalt. Du skal ikke bekymre dig om at have lokal valuta eller om du måske bliver snydt

Chaufføren holder øje med din flyafgang og ved, hvis f. eks. flyet er forsinket

Du bestemmer selv, hvornår du vil afhentes på dit hotel eller din ferielejlighed. Har du ikke særlige ønsker, vil jeg normalt arrangere afhentningen 2 timer og 40 minutter før afgangstidspunktet

Du får et dokument med nyttige praktiske informationer – sådan helt generelt. Om veksling, drikkevand, lægebesøg, offentlig transport og meget mere.

Du får det direkte telefonnummer til chaufføren, hvis der opstår en uventet situation

Transfer fra/til lufthavnen i Prag