Services i Prag gennem Prag Hoteller

Prag Hoteller er mere end bare booking af hoteller. Jeg tilbyder også guidede ture og udflugter på dansk, privat kørsel fra og til lufthavnen i Prag samt ferielejligheder i Prag.

Ture og udflugter i på dansk i og udenfor Prag

På hjemmesiden Prag Udflugter tilbyder jeg sammen med et netværk af dygtige dansktalende guider en lang række ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag. Det drejer sig både om ture med et fast ugeprogram i højsæson-perioder, hvor I kan tilmelde jer sammen med andre gæster, og om private ture, hvor I som gruppe har den dansktalende guide for jer selv.

Især en Privat byvandring med egen guide er populær som privat tur, og her er der rig mulighed for at samtale med guiden og få svar på spørgsmål, fordi I naturligvis ikke skal tage hensyn til andre deltagere.

Generelt har også udflugterne med åben tilmelding forholdsvis få deltagere, og vi gør vores yderste for, at turene har et individuelt præg fra gang til gang i forhold til deltagerne, og at de adskiller sig fra den masseturisme, man nogle gange ser, hvor en guide går i spidsen for 30-50 personer, som hver især skal koncentrere sig for at høre, hvad der bliver sagt, og som sjældent har personlig kontakt eller øjenkontakt med guiden.

Prøv en af Prag Udflugters dansksprogede ture i Prag, og du vil få en helt anden og langt bedre oplevelse!

Hvis du skal rejse til Prag med en gruppe fra f. eks. din uddannelsesinstitution, arbejdsplads, familie, kortklub, sportsforening eller andet, så tag kontakt til Prag Hoteller for indkvartering og program. Det har jeg stor erfaring i, og hver enkelt gruppe vil selvfølgelig blive vejledt på en måde, hvor I får et program, der passer til lige netop jeres behov og hverken indeholder for få eller for mange aktiviteter.

Tag med på dansksprogede ture og udflugter i og udenfor Prag

Transfers fra og til lufthavnen i Prag, Letiště Václava Havla

Uanset om du booker dit hotel til en fair pris gennem Prag Hoteller, eller om du foretrækker en anden leverandør af indkvartering, så tilbyder jeg privat transport fra og til lufthavnen i Prag. Så bliver du mødt i ankomsthallen og kørt direkte til din indkvartering. Prisen er konkurrencedygtig, og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan finde en taxa, der vil køre turen til den pris, den faktisk bør have.

Prag Eksperten – Din Danske Rejsepartner

Prag Hoteller er en Gren af Prag Eksperten, som siden 2005 har hjulpet danske gæster i Prag med råd og vejledning – og har formidlet ferielejligheder. Det gør vi stadig, om end ikke med så mange bookinger som tidligere, da det jo i mellemtiden er blevet almindeligt at booke lejligheder på forskellige store platforme, som ikke fandtes i 2005.

Men ønsker du fuld service mht. vejledning og ferieforberedelse, og kan du godt lide at din kontakt går gennem en dansker, så er det fortsat en mulighed.

På siden Prag Eksperten finder du desuden en omfattende skriftlig Prag Guide med gode råd, som er relevante for alle, der besøger Prag.

Prag Eksperten er Din Danske Rejsepartner