Storbyferie i Prag

Se udvalget af hoteller

En storbyferie i Prag er en oplagt mulighed året rundt. Få råd og vejledning til planlægningen, transporten og indkvarteringen. Du finder også omfattende online guide på siden.

Prag er en fantastisk storby at holde ferie i. Takket være de mange besøgende gennem årene har byen et fantastisk udvalg af teatre, koncerter, restauranter, caféer, barer, butikker osv. osv. Og så er der selvfølgelig de mange spændende seværdigheder, som gør en storby ferie i Prag til en interessant og varieret oplevelse.

Mange europæiske storbyer er blevet rigtigt dyre at holde ferie i. Det er heldigvis ikke tilfældet med Prag. Her får du stadig meget for pengene, og det er en billig fornøjelse at gå ud at spise eller bare at tage en lille pause med en forfriskning til hele familien. Noget, der ellers godt kan belaste feriebudgettet i mange andre europæiske storbyer.

Du kan få hjælp til indkvartering her på siden. Prag Eksperten har et velvagt udvalg af gode hoteller i Prag, og der er penge at spare. Men du kan i det hele taget finde tips og trick til planlægning af din storbyferie i Prag – bl.a. i den omfattende online guide, hvor f.eks. kapitlet om restauranter lærer dig at styre udenom de værste turistfælder.

Byen er attraktiv hele året. Om foråret pibler alting frem lidt tidligere end i Danmark – vi ligger jo nogenlunde på samme breddegrad som Paris, så i stedet for ”April in Paris” skulle du måske overveje ”April in Prague”? Eller en dejlig påskeferie? Om sommeren er der ikke helt så stor efterspørgsel fra turister fra resten af verden, og danskere, som gerne vil holde storbyferie i Prag, kan glæde sig over, at priserne på vore dejlige hoteller i sommerferien ikke er decideret højsæson – men bare normalsæson. Sensommer og tidligt efterår er desuden rigtig dejlige tidspunkter, idet man stadig kan nyde de lune aftener uden at blive alt for varm i løbet af dagen.

Men du må heller ikke overse, at der er mange penge at spare udenfor sæsonen – altså i perioden fra midten af november og som regel indtil påsken starter. Her er priserne helt lave, og du kan have stor glæde af de mange kulturelle tilbud i f.eks. teatrene, operaen eller de mange koncerter. Julehandlen er oplagt – eller vinterudsalget i januar/februar. Når ungerne har fri fra skole i uge 7 eller 8 kan du tage på storbyferie i Prag til meget få penge – og få shoppet godt og grundigt igennem blandt de mange gode tilbud.

Planlægger du Kør-selv-storbyferie til Prag? Når du booker indkvartering hos Prag Hoteller, garanterer jeg, at du samtidig ved, hvor du skal parkere bilen. Parkering i Prag er ikke så ligetil, men med en lokal beboer som din Prag Ekspert er du godt hjulpet!

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på komfortabel indkvartering i de mest attraktive kvarterer i Prag til din storbyferie. Du er velkommen til at ringe på det danske nummer 42 83 88 55, at skrive en e-mail eller at udfylde kontaktformularen her på siden. Det vil du ikke fortryde.

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.