Lad os hjælpe dig med alt vedrørende Pragh – så får du den bedst tænkelige rejse!

Vi har specialiseret os i netop denne spændende storby og laver ikke andet. Derfor kalder vi os ekspert. Måske ubeskedent, følg f.eks. med på Prag Ekspertens Facebookside.

Du bliver indkvarteret på etn af de mange skønne hoteller i de bedste kvarterer i Pragh – og herfra kan du nyde byen i fulde drag.

Og du kommer ikke til at kede dig! Vi kan arrangere spændende udflugter for dig på dansk – og du kan bede om individuel vejledning til aktiviteter eller mht. spørgsmål om din rejse til Pragh!

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen, ringe til vores danske nummer (42 83 88 55) eller sende en e-mail. Du får så et omfattende, men helt gratis og uforpligtende tilbud, som du kan kigge på i ro og fred. Og er du ikke helt sikker i din sag, kan du altid ringe og få en dansker i røret. Uanset om du ringer fra Danmark eller fra Pragh!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.