En Prag rejse kan arrangeres året rundt, og på denne side kan du finde alle de tips og tricks, du har brug for. Du kan få individuelle råd og vejledning fra Prag Eksperten, som bor i byen og ikke beskæftiger sig med andet end at hjælpe danske gæster med at tilrette den bedst mulige billige, frie og individuelle rejse til Prag.

Læs om vores skønne hoteller, bliv inspireret af vores online guide, læs insidertips til at finde gode restauranter og spisesteder i Prag – og bliv hjulpet hele vejen igennem din planlægning af en skøn Prag rejse.

Siden starten i februar 2005 har Prag Eksperten hjulpet en stadigt voksende skare af rejselystne danskere til at få mest muligt ud af deres tid og penge på en dejlig Prag rejse..

Det er ikke uden grund, at også en stor del af disse mennesker vælger at komme igen og igen. Prag kan man ikke få nok af – året rundt er byen fuld af gode oplevelser og en dejlig atmosfære, som kombinerer storbyens muligheder med den intime og hyggelige stemning, der er i byens mange små, krogede gader fra middelalderen. Prag er på én gang en moderne metropol og en ”tidslomme”, hvor du fornemmer historiens vingesus. Lad os hjælpe med tilrettelæggelsen af det, der for netop dig vil være den bedste Prag Rejse.

Hos os vælger du frit på alle hylder: hvor vil du bo, hvilken standard ønsker du, hvordan vil du helst rejse og ikke mindst: hvornår passer det allerbedst i dine planer at foretage din Prag Rejse? Fordi vi arrangerer hver enkelt tur individuelt, er der ingen stive regler om bestemte ugedage eller datoer, du skal tage hensyn til. Alligevel er den individuelle Prag rejse ikke dyrere end en pakkerejse – ofte tværtimod, især når man tager de attraktive beliggenheder af vore skønne hoteller i betragtning.

Hvad kan du risikere? Intet! Du kan få gratis og uforpligtende overblik over dine mange muligheder, hvis du udfylder kontaktformularen, sender en e-mail (husk datoer og antal personer) eller simpelthen ringer på vores danske telefonnummer: 42 83 88 55.

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.