Prag kultur og underholdning

Se udvalget af hoteller

Hvis der er noget, du for alvor kan forvente at finde i Prag, så er det kultur og underholdning.

Uanset om du er til opera, klassiske koncerter, jazz, blues, electronica med gode dj’s eller en hyggelig aften på en restaurant med stille klavermusik i baggrunden – så findes det her.

Lad os hjælpe dig med at planlægge en tur. Vi kan indkvartere dig i de mest attraktive kvarterer PragKultur og underholdning vil være lige om hjørnet.

Vore gæster roser os for den grundige information, de modtager, samtidig med, at de på deres individuelle tur har frihed og sparer penge. Du kan læse i vores online guide og få en fornemmelse af, hvordan vi informerer om Prag, kultur og underholdning.

Men du har selvfølgelig brug for mere end det. Derfor sørger vi også for nyttige praktiske informationer om ankomst, trafik, sikkerhed, restauranter og meget mere. Både i det informationsbrev, du modtager som kunde. Men også den unikke service i form af personlig vejledning, som alle kunder kan få gratis, og som ikke findes hos de maskinstyrede bookingportaler.

Gør dig selv en tjeneste og tag kontakt til os med det samme. Det er nemt, du kan ringe på det danske nummer (42 83 88 55) eller udfylde den overskuelige formular – eller sende en e-mail. Du vil så modtage et fuldstændig gratis og uforpligtende tilbud, tilpasset netop dine behov. Du kan vælge og vrage, og derefter kan du bare glæde dig til at komme til Prag, hvor kultur og underholdning venter på at blive opdaget!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.