Prag Efterårsferie

Se udvalget af hoteller

En Prag Efterårsferie er en oplagt mulighed. Nyd uge 42 sammen med familie og venner i Tjekkiets pragtfulde hovedstad. Og lad Prag Hoteller hjælpe med alt det praktiske.

Hos os kan du få en individuel ferie, helt efter dit eget hoved – men med hjælp og vejledning på dansk. Og naturligvis ikke dyrere, selv om vi klarer det meste. Vi sørger for overnatninger i en af de gode og velbeliggende hoteller, vi arbejder sammen med. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe med f.eks. afhentning i lufthavnen eller på banegården – og naturligvis løse parkeringsproblemet, hvis du kombinerer bilferie og Prag efterårsferie. Vi sørger også for, at du har fået konkrete informationer, som knytter sig til netop din rejseform, således at du ikke skal føle dig usikker på noget område. Det hele er på dansk.

Alle gæster modtager har gratis adgang til omfattende vejledning på dansk om Prag. Du er i kontakt med en levende person og ikke en maskine som hos de normale bookingportaler. Du kan få svar på spørgsmål og individuel vejledning.

Vil du hellere deltage i gode udflugter i Prag på dansk – eller bare supplere dine egne oplevelser – så kig nærmere på vores hjemmeside https://prag-udflugter.dk/. Der kører selvfølgelig fuldt program i hele uge 42, og du kan også her vælge frit og sammensætte programmet helt efter dit eget hoved. Udflugterne er åbne for alle.

Kig dig omkring her på siden og skynd dig så at tage kontakt til os. Det kan du gøre via e-mail, du kan ringe til os (42 83 88 55, dansk nummer) eller du kan sende kontaktformularen. Så vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i netop dine behov. Men skynd dig. Der er rift om de gode og billige hoteller, der danner en perfekt ramme om en Prag Efterårsferie!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.