Overnatning i Prag

Se udvalget af hoteller

Overnatning i Prag bookes nemmest og bedst gennem Prag HotellerSå får du masser af informationer og vejledning oven i – helt uden beregning.

Med base i Prag kan vi sørge for, at du på alle måder får den hjælp, du har brug for – grundigt og up to date. Det er en fordel, uanset om det er dit første besøg eller om du har været her mange gange. Hos os får du simpelthen mere end bare en overnatning i Prag.

Vi kan indkvartere dig i et af vore skønne hoteller i gode områder i Prag. Priserne er konkurrencedygtige, servicen får ikke bedre og mere personlig andre steder.

Lad os hjælpe dig med at planlægge turen – vi laver ikke andet. Så vil du opdage, hvor rart det er at få god vejledning og service . En vellykket rejse starter med at du ringer til os på 42 83 88 55, sender en e-mail eller udfylder kontaktformularen. Du vil erfare, at du får mere end blot overnatning i Prag!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.