Miniferie i Prag - lad Prag Eksperten hjælpe med miniferien

Se udvalget af hoteller

Hold din ferie i Prag og oplev kultur, arkitektur, shopping, øl, mad, fornøjelse og fordybelse. Alt sammen med hjælp fra Prag Eksperten, som ikke beskæftiger sig med andet end at hjælpe gæster med at planlægge den bedst mulige ferie i Prag.

Lad os indkvartere jer i et af vore gode og velbeliggende hoteller.

Prag Eksperten giver grundig og seriøs vejledning på dansk. 

Uanset om du tager toget, flyver eller kører selv er vi parate til at servicere dig, så du kun skal koncentrere dig om at nyde din ferie i Prag. Resten tager vi os af.

Kig dig omkring her på hjemmesiden, og orienter dig i vores online Prag guide. Og send så en e-mailring på 42 83 88 55 eller udfyld kontaktformularen, så vi har en chance for at hjælpe dig med at få en skøn ferie i Prag!

Miniferie i Prag er en oplagt mulighed året rundt. Lad Prag Eksperten hjælpe med planlægningen, så får du glæde af vores store erfaring og gode lokalkendskab.

Hos Prag Eksperten modtages gæsterne god service og grundig information. Vi beskæftiger os ikke med andet, og med ejerens base i selve Prag og en hverdag her, kan du være sikker på, at vi har fingeren på pulsen og aktuelle informationer. Hvis du booker en miniferie i Prag, skal du jo helst have så meget ud af det som muligt.

Så hellere nu end senere: tag kontakt til Prag Eksperten, fortæl hvad du har brug for – og sammen kan vi få arrangeret en miniferie i Prag, som vil give dig lyst til at komme igen og igen!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.