Flyrejser til Prag

Se udvalget af hoteller

Spændende individuelle Flyrejser til Prag – vi hjælper dig

 

Du kan selv tilrettelægge en billig og smidig flyrejse til Prag i samarbejde med Prag Eksperten. Du har datoerne – vi har ekspertisen, erfaringen og de gode råd!

Du bestemmer datoerne helt frit – og du booker også selv flybilletterne (gerne med detaljeret hjælp fra os) – men vi sørger for alt andet. Større frihed finder du intet andet sted. Ja, man kan godt købe pakkede flyrejser til Prag. Men det er ikke billigere, og valgmulighederne er langt færre. Hos os er der ingen stive regler med bestemte dage, man skal ankomme og rejse hjem. Du er kunden – du bestemmer!

Der er adskillige daglige flyrejser fra København til Prag. 

Der er ikke altid direkte fly fra Billund eller andre jyske lufthavne til Prag. Acceptér et flyskift eller tag billigste transportform til f.eks. København eller Hamburg.

Mine bedste råd, når du skal bestille en flyrejse til Prag:

  • Brug en søgemaskine til at finde de mulige afgange, tider og priser fra den lufthavn, du vil flyve fra. Eksempelvis Momondo eller Skyscanner
  • Vær fleksibel mht. afrejselufthavn. For sjællændere er det relevant at tjekke Stokholm (foruden selvfølgelig København), for jyder og fynboer er det relevant at tjekke Billund, Aalborg, Hamburg og København
  • Kan du være fleksibel mht. rejsedage, så tjek flere datoer
  • De fleste foretrækker en direkte flyvning. Men er du parat til at acceptere et flyskift undervejs, er der somme tider gode penge at spare.
  • Når du har fundet dine bedste bud, så forsøg at undgå mellemled (som f.eks. MyTrip, SuperSaver og lignende). Tjek i stedet, om du kan få billetten til en fair pris direkte hos flyselskabet. Så er du bedre sikret ved eventuelle aflysninger. Personligt er jeg parat til at betale op til 20 % ekstra for at undgå mellemled.
  • Betal helst med et internationalt betalingskort som Visa eller Mastercard. Så kan banken nemlig hjælpe dig med at få pengene retur, hvis flyselskabet skulle gå konkurs.

Og husk, at Prag Eksperten kan forkæle alle, som tager på flyrejse til Prag. Lige fra du ankommer til lufthavnen og til du skal lette igen. Overnatninger, transport fra og til lufthavnenudflugter, tips om restauranter. Vi har ekspertisen, og vore kunder kan trygt læne sig tilbage og lade os hjælpe med det hele. Så får du ikke stress af planlægningen, og du kan slappe af, når du er nået til Prag.

Giv os en chance for at bevise, at du finder bedste løsning mht. flyrejser til Prag med vores hjælp. Ring på dansk tlf. 42 83 88 55, eller send en e-mail. Du kan også udfylde bookingskemaet. Det er alt sammen helt gratis og uforpligtende, men kunne blive begyndelsen til et godt og tillidsfuldt samarbejde!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.