Ferielejligheder i Prag

Se udvalget af hoteller

Oprindeligt var den allervigtigste service, Prag Eksperten tilbød, at hjælpe danske gæster med at finde og booke gode ferielejligheder i Prag, og gennem tiden har jeg endda kunnet tilbyde ”egne” ferieboliger, dvs. lejligheder, jeg lejede med en aftale om, at jeg måtte tilbyde dem som ferielejligheder. Det var en populær service i de tider, hvor man ikke så nemt selv kunne finde dem, og mit udvalg var ubestridt Danmarks største, fordi jeg gennem tiden opbyggede et stort netværk af kontakter til udlejerne af ferielejligheder.

Prageksperten tilbyder desværre ikke længere ferielejligheder i Prag. Tjek i stedet mine hoteller!

Det har været en svær beslutning at træffe, men jeg synes ikke længere, det giver mening, især ikke fordi det nu om dage er langt nemmere for gæsterne selv at finde lejligheder på forskellige platforme.

Her er mine vigtigste begrundelser for, at jeg ikke længere tilbyder at formidle ferielejligheder:

  • Udvalget er skrumpet ind. Under Corona blev det vanskeligt for mange at mine samarbejdspartnere at holde forretningen kørende. Nogle trak sig helt ud af branchen, andre skilte sig af med mange af lejlighederne eller de blev langtidsudlejet.
  • Mine bedste og mest troværdige samarbejdspartnere er væk fra markedet.
  • Priserne er generelt steget så meget hos de tilbageværende leverandører, at jeg ikke med en god smag i munden kan sende tilbud ud til mine gæster. Jeg føler ikke, de får, hvad de betaler for.
  • Et par af de tilbageværende leverandører har skiftet administration og yder ikke længere den service f.eks. mht. vedligeholdelse og rengøring, mine gæster og jeg forventer. Jeg stoler ganske enkelt ikke på dem.
  • Leverandørerne foretrækker mere moderne og automatiserede platforme i stedet for en lille agent som mig. Det har i et par situationer givet anledning til dobbeltbookinger, som stillede mine gæster i en uheldig situation med en alternativ lejlighed. Det ønsker jeg ikke at risikere!
  • I et vist omfang er i hvert fald nogle af ferielejlighederne blevet en yndet overnatningsmulighed for støjende ”festgrupper” som f.eks. de berygtede britiske polterabend-grupper. De kan gøre opholdet til et helvede for andre beboere, og jeg kan ikke gardere mig imod det eller sørge for mine gæster, hvis det sker. Det vil jeg ikke risikere!

Der skal lyde en dybfølt tak til de mange gæster, der gennem tiden har brugt mig som leverandør af deres feriebolig, mange endda rigtigt mange gange.

Jeg håber, I i fremtiden vil gøre brug af mig som leverandør af Gode hoteller til fair priser i Prag og Ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.