På en ferierejse i Tjekkiet er der meget at se og opleve. Du kan booke overnatning på hoteller her. Tag på ferie til Tjekkiet og oplev storbyens væld af muligheder i Prag. Prag Eksperten arrangerer indkvartering i gode hoteller, som er beliggende i byens mest attraktive kvarterer, hvor du har alle attraktioner og seværdigheder i gåafstand.

Hvis du vil være helt sikker på at få et godt udbytte af din ferie, så skal du selvfølgelig henvende dig til en dansker, der har valgt at bosætte sig i Tjekkiet – simpelthen fordi han ikke kunne blive færdig med det dejlige land.

Tjekkiet er et smukt land med et klima, som på mange måder minder om Frankrigs. Og for at fortsætte den sammenligning, så er Tjekkiet jo faktisk også et ganske interessant vinland. Hvis du ferierer i Tjekkiet, kan du overveje så at sige at starte østfra – i Mæhren (Moravia). Her vil du finde masser af smukke vinmarker, og der er mange små lokale vinproducenter, som sælger de lokale dråber og har spændende muligheder for at smage på varerne.

Glæd dig over prisniveauet i Tjekkiet – det gør en ferie helt overkommelig. I provinsen er det endnu billigere end i Prag, og overnatninger, måltider, daglige indkøb, fornøjelser og så videre hører til blandt Europas allerbilligste. Derfor er en ferierejse i Tjekkiet stadig en billig – men spændende! – fornøjelse, som du bør unde dig selv og din familie.

Men enhver tjekkisk ferie bør selvfølgelig også inkludere Prag. Denne by er så vidunderligt smuk, at man næppe tror det, før man ser det første gang. Og derfor er der også masser af ferierejsende i Tjekkiet, som vælger at komme igen og igen for at nyde Prags store oplevelser og små priser!

Lad Prag Eksperten forkæle dig med komfortabel indkvartering i et af vore dejlige hoteller, lad os give dig al den information, du har brug for til din ferie. Og lad os desuden hjælpe med spændende udflugter i Tjekkiet.

Har du brug for parkering til din bil eller transport fra og til lufthavn eller banegård, så er det selvfølgelig også på programmet.

Alle fortjener en ferierejse i Tjekkiet – og DU fortjener Prag Ekspertens hjælp til at gøre den så god og spændende som muligt.

Tag kontakt med det samme – så er vi godt i gang. Du binder dig selvfølgelig ikke til noget, før vi er sikre på at have fundet den bedst tænkelige løsning til netop dine behov.

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.