Billig ferie Prag

Se udvalget af hoteller

En billig ferie i Prag er absolut muligt. Især hvis du lader inspirere af denne hjemmeside og lader Prag Eksperten stå for indkvarteringen i et af de dejlige hoteller til fair priser.

Hos Prag Eksperten modtager du grundig vejledning – på dansk, selvfølgelig! Jeg har erfaring fra egne rejser og nu bor jeg i byen. Så du allierer dig sådan set med en af de lokale, der gennem en helt almindelig hverdag ved, hvordan man både kan få kvalitet, men samtidig holde en billig ferie i Prag.

Og da vi ikke laver andet end netop at servicere gæster, der planlægger en individuel og billig rejse til Prag, så er du samtidig sikker på at modtage vejledning, som er aktuel, grundig og til at forstå. Blandt andet fordi den selvfølgelig er på dansk.

Vil du køre selv, tage toget eller flyve? Det er helt op til den enkelte, hvordan man starter på en billig rejse til Prag. Men lad Prag Eksperten hjælpe dig med alt det praktiske. Vi har erfaring og know-how, så du behøver bare at læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet for dig – uden at det bliver dyrere af den grund. Bare bedre.

Du får ikke bare en billig rejse til Prag. Du får også Danmarks grundigste vejledning. Dels sørger vi for at “klæde dig på” til rejsen med alle de praktiske oplysninger, du har brug for. Dels kan du altid spørge en dansker bosiddende i Prag til råds.

Så selv om du leder efter en billig rejse til Prag, behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, komfort, service eller vejledning.

INTERESSANT FAKTUM: Mange fokuserer på prisen hjemmefra, men lader pengene flyde, når først de når frem.

Jeg kalder det ”sofabordstilstand” og ”destinationstilstand”. Lad mig hjælpe med begge dele! Hos Prag Hoteller får du en god pris på selve hotellet, men endnu vigtigere: de mange gode råd, bl.a. her på hjemmesiden, sikrer, at du også får noget for dine ferielommepenge. Ellers kan det nemt blive en alt for stor post!

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.