Bilferie til Prag - Kør-selv-ferie

Se udvalget af hoteller

En Bil ferie til Prag er både spændende og billig.

Lad Prag Eksperten stå for indkvarteringen i et af vore velvalgte, håndplukkede hoteller. Priserne er ofte lavere end hos de store bookingportaler, og du får adgang til individuel vejledning og service, som du ikke finder andre steder.

Vi sørger selvfølgelig også for, at der er parkering parat til din bil.

For ingen kør-selv-ferie uden fornuftig parkering – vel?

Tusindvis af danskere lader hvert år bilferien gå forbi Prag. Du kan vælge at lade denne smukke, gamle hovedstad være det egentlige mål. Men går din tur til f.eks. Italien, så er Prag kun en omvej på 150-200 km., og det vil være en perfekt finale på bilferien, hvis du bruger nogle dage her. 

Kontakt os med det samme og lad os vise, hvad vi kan hjælpe med. Så bliver også DIN bil ferie til Prag en god, spændende og tryg oplevelse!

En bilferie i Prag er en billig og oplagt mulighed for danskere. Afstanden er overkommelig. Lad Prag Eksperten stå for alt det praktiske.

Så lad dig inspirere af hjemmesiden, og kig på vores udvalg af gode og billige hoteller i menuen øverst i billedet. 

Husk i øvrigt, at hos os modtager du fyldigt informationsmateriale på dansk. Her kan du læse om særlige regler for bilen i Tjekkiet, du kan få information om drikkevand, valuta, sikkerhed mm.

Vær opmærksom på, at i Guidedelen på denne hjemmeside er der masser af gode råd til alle – og ikke mindst til de, der ønsker at tage på kør-selv-ferie til Prag

 

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.