Aktiviteter i Prag

Se udvalget af hoteller

Én ting er at tage til Prag på ferie – noget andet er at være forberedt på de aktiviteter i Prag, man gerne vil opleve.

Alle gæster er forskellige! Nogle kender allerede Prag og har helt styr på, hvad de gerne vil opleve. Andre vil gerne have råd og vejledning om f.eks. restauranter eller shopping. Hos Prag Eksperten sidder der et levende menneske, der interesserer sig for dig, og du er velkommen til at bede om individuel vejledning, når du booker dit hotel gennem Prag Hoteller!

Yderligere kan du selvfølgelig supplere dit program med vore danske udflugter fra hjemmesiden www.prag-udflugter.dk. Her kan du deltage i et spændende udvalg af aktiviteter i Prag, hvis du ønsker kyndig guidning, en professionel betjening og en hyggelig dag i samvær med vore dygtige og venlige guider.

Find dit hotel hos Prag Hoteller

Find dit hotel her til fair priser

Prag Hoteller tilbyder gode og velvalgte hoteller i Prag til fair priser og med en god og personlig service i hele processen.

Det er derfor mange gæster vender tilbage igen og igen!

Tag på tur med Prag Udflugter

Tag på opdagelse på dansk med Prag Udflugter

Alle – uanset om man booker indkvartering gennem Prag Hoteller eller ej – er velkomne til at deltage i det store udvalg af ture og udflugter på dansk i og udenfor Prag.
Her er overskuelige gruppestørrelser og guider, der kan deres stof. Ikke noget med at lire et manuskript af og skynde sig videre. Vi fortæller med et glimt i øjet og tilpasset dagens gruppe.