Prag Hoteller - book hotel i Prag billigt, dansk service       

Prag Hoteller v/ Laus Sørensen                              dansk mobil: 42 83 88 55
Rumunska 8                                               tjekkisk mobil: +420 776 819 223
12000 Praha 2 - Tjekkiet                                  e-mail: laus@prag-hoteller.dk

Services i Prag

Vigtigste service er naturligvis indkvartering på udvalgte hoteller i Prag.

Men Prag Hoteller tilbyder desuden en række andre services, som tjener til at gøre opholdet i Prag så godt som muligt.

Transfer Service
Bestil afhentning i lufthavnen. Denne service er ikke kun forbeholdt særligt vigtige personer fra det store udland. Alle Prag Hotellers kunder er VIP-gæster og kan blive modtaget direkte i ankomst-terminalen i lufthavnen. Man kan naturligvis blive kørt tilbage igen ved rejsens slutning. Det er nemt, bekvemt og trygt - og i de fleste tilfælde oven i købet billigere end at tage en almindelig taxi.

Fra eller til lufthavnen: (1-4 personer: kr. 215,-, 5-6 personer: kr. 315, 7-8 personer: kr. 390)  Ved flere personer: bed venligst om et tilbud

Transport service - dog ikke i denne bil

 Udflugter og guide service
Som gæst hos Prag Hoteller kan man bestille en helt privat guidet byvandring på 3-4 timer, som tjener til at give overblik og "lukke byen op" for oplevelser de følgende dage. Denne service er ikke kun forbeholdt kunder hos Prag Hoteller og Prag Eksperten.

Man kan også bestille udflugter på dansk hos Prag Ekspertens dygtige danske/dansktalende guider, Pavel og Helge. Dette gælder alle, også Prag rejsende, som ikke på andre måder er kunder. Der tilbydes de mest populære udflugtsmål, og priserne kan fint konkurrere med de mange udflugter, som findes på engelsk eller tysk. Men hos Prag Udflugter foregår det selvfølgelig på dansk!

 

Book en udflugt eller en privat guide

Gratis APP:

Prag Eksperten har udviklet en gratis App til Amdroid og IOS.

Den indeholder bl. a. vigtige praktiske informationer, som er uundværlige for en gæst i Prag + beskrivelser af seværdigheder + anbefalinger af Restauranter, mikrobryggerier og andre spoisesteder + meget andet godt.

HENT DEN i din app-shop ved at søge på "PRAG EKSPERTEN"